Welkom bij disholt, specialist in diamant gereedschappen

disholt is in 1966 gestart met een slijpservice voor de metaal-, hout- en kunststofverwerkende industrie. Vanaf het ontstaan heeft kwaliteitszorg centraal gestaan. In de afgelopen decennia is disholt uitgegroeid van een slijperij naar een veelzijdig producent en leverancier van verspanende gereedschappen.

Voor een uitgebreid programma aan verspanende gereedschappen bent U bij disholt aan het juiste adres. Het standaard leveringsprogramma omvat gereedschappen van wereldmerken, slimme gereedschappen van gespecialiseerde fabrikanten en maatwerk. Uitsluitend kwaliteitsgereedschappen, optimaal afgestemd op het gebruik.

In de eerste jaren van ons bestaan waren snijdende materialen uit HSS en ( toen heel modern) HM (toen ook wel WiDia genoemd) gebruikelijk. In 1990 kwamen polykristallijne diamantgereedschappenvoor de hout- en kunststofbewerking in het programma, waarbij disholt als enige in Nederland ook het onderhoud zelf uitvoert. U merkt dat in de korte reactietijd en de kennis van diamant gereedschappen. U doet zaken met het bedrijf dat ook uw gereedschap onderhoudt. Immers, u haalt uw kaas toch ook niet bij de groenteboer en wanneer u iets specifieks wilt bij de supermarkt.

Kwaliteit is ons handelsmerk. Gunstige prijzen, korte levertijden en persoonlijke service zijn onze troeven.

Neem geen genoegen met minder, test ons!